Komarno Villa

- új villaépület - 

Az origami-szerű markáns tetőt aranyszínű homlokzatburkolat fedi. Átriumok oldják a tektonikus tömeget, melyek köré a magasélet társasági funkciói rendeződnek, keretnélküli ablakokkal nyílva a medencetér felé. Az első szintre reprezentatív díszlépcsőn jutunk. A várfal-szerű alépítmény felett húzódó tömeg a lakkozás luxusával terül el a parton végtelen kiltással a folyóra, a felkelő és lemenő nap sugarai közt. A megemelt kert a lakó-zóna közvetlen kertkapcsolatát teremti meg, mely az utcaszintről intimitással párosul.

Helyszín: Kormarno, Szlovákia

Megbízó: Privát

Tervezés/Átadás: 2018/2020

Szintterület: 1492 m2

1/1

© CAN Architects 2017 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube