top of page

GYAKORNOKI ÖSZTÖNDÍJ

A CAN Architects csapataként úgy döntöttünk, 2018 elején elindítjuk kezdetektől tervezett gyakornoki ösztöndíjunkat.


Friss építészirodánk közösségébe olyan motivált építészhallgatókat várunk, akik érdeklődnek az építészet szerteágazó világának minél teljesebb megismerése iránt, a kutatástól a tervezésig, a koncepcióalkotástól a részletek kiszerkesztéséig, a megbízóval való első beszélgetéstől a kivitelezésig, akik szeretnék megismerni egy újonnan alapított építésziroda életét és az iroda szerves tagjaként kivenni részüket a kreatív és a feldolgozó munkarészekben egyaránt. Olyanokat keresünk, akik szívesen bújják a szakirodalmat és az internet bugyrait szakmai tudásuk fejlesztésére, szeretnek térben és grafikailag kísérletezni, makettezni, és legfőképpen csapatban dolgozni.

Az ösztöndíj 2018. február-június időszakban 5 hónapra szól, heti 15 óra, rugalmas beosztású munkavégzéssel, 300.000,- Ft összdíjazással.

 

A munkavégzés jellemzően az irodában történik, pontos tartalmát, időbeosztását a jelentkezővel való elbeszélgetés során és a munkák előrehaladtával közösen határozzuk meg.

A jelentkezéshez szükséges dokumentumok:

• elektronikus portfolió, amely röviden bemutatja a jelentkező szakmai munkásságát

  (1 db pdf formátumú fájl vagy webes felület)

• szakmai önéletrajz

• motivációs levél

A jelentkezéseket és az ösztöndíjjal kapcsolatos kérdéseket az office@canarchitects.hu emailcímre várjuk.

Az ösztöndíjra folyamatos jelentkezés van, a pályázatokat a beérkezés sorrendjében vizsgáljuk. Az elbírálásnál a beadott anyagok alapján kiválasztott pályázókkal személyes elbeszélgetést tartunk.

Ha szívesen dolgoznál egy izgalmas munkákkal foglalkozó, dinamikusan fejlődő új építészirodában, gyere, várunk!

KERESÜNK

KÍNÁLUNK

MEGISMERÜNK

GYERE! VÁRUNK!

TALÁLKOZUNK

JELENTKEZZ!

bottom of page