GYAKORNOKI ÖSZTÖNDÍJ

A CAN Architects csapataként úgy döntöttünk, 2018 elején elindítjuk kezdetektől tervezett gyakornoki ösztöndíjunkat.


Friss építészirodánk közösségébe olyan motivált építészhallgatókat várunk, akik érdeklődnek az építészet szerteágazó világának minél teljesebb megismerése iránt, a kutatástól a tervezésig, a koncepcióalkotástól a részletek kiszerkesztéséig, a megbízóval való első beszélgetéstől a kivitelezésig, akik szeretnék megismerni egy újonnan alapított építésziroda életét és az iroda szerves tagjaként kivenni részüket a kreatív és a feldolgozó munkarészekben egyaránt. Olyanokat keresünk, akik szívesen bújják a szakirodalmat és az internet bugyrait szakmai tudásuk fejlesztésére, szeretnek térben és grafikailag kísérletezni, makettezni, és legfőképpen csapatban dolgozni.

Az ösztöndíj 2018. február-június időszakban 5 hónapra szól, heti 15 óra, rugalmas beosztású munkavégzéssel, 300.000,- Ft összdíjazással.

 

A munkavégzés jellemzően az irodában történik, pontos tartalmát, időbeosztását a jelentkezővel való elbeszélgetés során és a munkák előrehaladtával közösen határozzuk meg.

A jelentkezéshez szükséges dokumentumok:

• elektronikus portfolió, amely röviden bemutatja a jelentkező szakmai munkásságát

  (1 db pdf formátumú fájl vagy webes felület)

• szakmai önéletrajz

• motivációs levél

A jelentkezéseket és az ösztöndíjjal kapcsolatos kérdéseket az office@canarchitects.hu emailcímre várjuk.

Az ösztöndíjra folyamatos jelentkezés van, a pályázatokat a beérkezés sorrendjében vizsgáljuk. Az elbírálásnál a beadott anyagok alapján kiválasztott pályázókkal személyes elbeszélgetést tartunk.

Ha szívesen dolgoznál egy izgalmas munkákkal foglalkozó, dinamikusan fejlődő új építészirodában, gyere, várunk!

KERESÜNK

KÍNÁLUNK

MEGISMERÜNK

GYERE! VÁRUNK!

TALÁLKOZUNK

JELENTKEZZ!